Łatwe dekorowanie potraw startą czekoladą i orzechami.
Łatwo i szybko zetrzesz nią czekoladę lub orzechy, a jednocześnie wygodnie i równomiernie udekorujesz nimi potrawy podczas tarcia.
Możesz wybrać, czy chcesz przygotować małe wiórki czekoladowe z połamanych kawałków zwykłej czekolady w tabliczce, czy duże wiórki czekoladowe z wcześniej przygotowanych batoników.
Aby umożliwić przygotowanie dużych czekoladowych wiórków tarka DELÍCIA została wyposażona w foremki do formowania batoników z roztopionej czekolady. I tylko z takich batoników można wygodnie zetrzeć duże czekoladowe wiórki.
Foremki do formowania czekoladowych batoników są przechowywane wewnątrz tarki, która jest wyjątkowo łatwa w przechowywania.
Materiał: Wytrzymałe tworzywo sztuczne.
Czyszczenie: Czyścić po rozłożeniu, można myć w zmywarce.
Gwarancja: 3-letnia.
Wysokość (cm) | 14 |
---|---|
Średnica (cm) | 8 |
Klasyfikacja | zdobienie tortów i ciast |
---|---|
Linia produkcyjna | DELÍCIA |
Materiał | plastik |
Typ | akcesoria do zdobienia |
Mycie w zmywarce | Tak |
Gwarancja (w latach) | 3 |
Szerokość (cm) | 8.300 |
---|---|
Wysokość (cm) | 14.800 |
Długość (cm) | 8.300 |
Waga, w tym opakowanie (kg) | 0.163 |