Zupa to podstawa, a już szczególnie podczas jesiennych i zimowych miesięcy. Zupy są smaczne na wiele sposobów, sycą, rozgrzewają, stawiają na nogi po nieprzespanej nocy, a w wersji na zimno mogą nawet orzeźwić. Zapraszamy do ich przygotowania i poznania nowych przepisów!
Jesienią rządzą pomidorowa, dyniowa i cukiniowa
Jeśli po lecie masz zapas pomidorów, w słoiku lub suszonych, przygotuj gęstą zupę doprawioną czosnkiem i ziołami. Pomoże Ci w tym
garnek BORDEAUX. Oprócz kultowego wyglądu zachwyca całkowicie metalową konstrukcją i wieloma sprytnie zaprojektowanymi elementami. Możesz stworzyć zestaw składający się z kilku garnek oraz brytfann czy głębokiej patelni.
Swojski bulion i szybka zupa z zupowaru
Jeśli jesteś prawdziwym miłośnikiem zup, pokochasz
Zupowar z mikserem PRESIDENT. Dzięki niemu łatwo, szybko i w każdej chwili przygotujesz nie tylko zupę. Posiada on 7 programów, a także możliwość przygotowywania sosów, przecierów, smoothie czy koktajli mlecznych. Posiada również funkcję miksowania pulsacyjnego.
Wolisz grzybową czy kapuśniak?
Dla miłośników grzybów mamy
przepis na zupę grzybową. Niezależnie od tego, czy przygotowujesz ją na obiad czy kolację, podaj ją w
stylowych talerzach SIENA. Posiadają wysokiej jakości trwałą glazurę i zostały wykonane ręcznie, każdy egzemplarz jest jedyny w swoim rodzaju. Talerze te są doskonałe do codziennych oraz świątecznych posiłków.
Wiele innych pomysłów na pyszne zupy znajdziesz na naszym
blogu.