Ozdabianie to dla Ciebie za mało? Zafunduj wypiekom kąpiel w czekoladzie!Świeże owoce maczane w rozpuszczonej gorącej czekoladzie, to sprawdzony przepis na wspaniały poczęstunek na spotkania w rodzinnym gronie oraz dziecięce przyjęcia. A co dopiero ciasteczka maczane w czekoladzie!
V elektrycznym czekoladowym fondue DELÍCIA łatwo i szybko przygotujesz pyszne fondue z białej, gorzkiej lub mlecznej czekolady. Potem wystarczy pokroić truskawki, banana, winogrona czy mandarynki, maczać przygotowane owoce w gorzkiej czekoladzie i delektować się. W pozostałej czekoladzie możesz maczać pszczele ule, rogaliki i kruche ciasteczka. Dodatkowo, elektryczne fondue zadba o to, żeby rozpuszczona czekolada nie wyschła w misce, ani nie przypaliła się.
Doskonałe słodkości zasługują na luksusową prezentację
Cudowna patera pozwoli zabłysnąć Twoim wypiekomLuksusowa
patera w połączeniu wysokiej jakości białej porcelany i metalu posłuży do efektywnego serwowania ciasteczek, przystawek, owoców oraz innych smakołyków, a zarazem stanie się reprezentatywną ozdobą Twojego stołu.Insert your text here
Mogą Ci się przydać:
Kiedy nie masz czasu na ozdabianie, docenisz posypki. Jak je zrobić?
Zamiast kupować sklepowe pospypki, wypróbuj ręczny młynek. Jest idealny do szybkiego przygotowywania orzechowych, czekoladowych i ciasteczkowych posypek do ciast, lodów i deserów. O grubości posypki zdecydujesz sam - obracając rękojeść w kierunku od siebie przygotujesz drobną, aby mielić grubiej należy obracać rękojeścią do siebie.
Zobacz także: