Łatwo i szybko usunie pestkę oraz skórkę z awokado oraz przygotuje je do podania.
Przygotuje awokado do podania, usunie pestkę i wykroi miękki miąższ.
Użyj wysuwanego ostrza, aby przeciąć awokado na pół. Następnie część drylującą nasadź na pestkę, delikatnie obróć krajarką i oddziel pestkę od miąższu.
Na koniec za pomoca ostrza możesz wykroić miąższ w całości lub za pomoca ostrza do plasterkowania przygotować równe plasterki awokado bez skórki.
Materiał: Wykonano z tworzywa sztucznego.
Czyszczenie: Można myć w zmywarce.
Gwarancja: 3 lata.
Szerokość (cm) | 8.5 |
---|---|
Wysokość (cm) | 2.5 |
Długość (cm) | 18.5 |
Klasyfikacja | obróbka owoców i warzyw |
---|---|
Linia produkcyjna | HANDY |
Materiał | plastik |
Typ | krajarka |
Kolor | Biały, zielony |
Mycie w zmywarce | Tak |
Gwarancja (w latach) | 3 |
Szerokość (cm) | 10.000 |
---|---|
Wysokość (cm) | 2.500 |
Długość (cm) | 23.000 |
Waga, w tym opakowanie (kg) | 0.096 |