Jabłka są nie tylko zdrową przekąską, w którą z chęcią się wgryzamy. Można je wycisnąć, zetrzeć lub zmiksować na puree. Upieczesz z nich klasyczne ciasta i strudle lub ususzysz ich plasterki. Najbardziej rozpowszechniony owoc w naszym kraju ma niezliczone zastosowania. Zainspiruj się naszymi wskazówkami i wykorzystaj w pełni jabłka w tym roku, to proste z odpowiednimi pomocnikami.
Wyciśnij ze zbiorów to, co najlepsze
Chciałbyś móc sięgnąć po
świeżo wyciśnięty sok z jabłek, kiedy tylko przyjdzie Ci na niego ochota?
Sokowirówka HANDY pomoże Ci dokładnie wycinąć sok z jałbek. Dzięki ręcznemu napędowi nie podgrzewa soku, a ten pozostanie pełen witamin i minerałów. Sokowirówka rozdrobni owoce i przeciśnie przez drobne sitko, dlatego sok jest pozbawiony miąższu. Wyciśnięty sok możesz potem w higieniczny sposób przechowywać w lodówce w naczyniu z praktycznym wieczkiem.